Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Returasekken- Et alternativ for kildesortering

Publisert den 18.11.2023 av Per-André Olsbø

Returasekken- Et substitutt for bedre kildesortering eller når man kun har litt avfall

Vi i Sunn-Trans driver stort med containerservice, næringsrenovasjon, slamsugere, etc, men visste du vi også tilbyr RETURASEKKEN for de som vil sortere litt mer avfall, eller kun har litt avfall i boden de vil kvitte seg med? 

Returasekken er et veldig godt alternativ når man enten ikke trenger en hel container, eller om man for eksempel ønsker å sortere ut litt forskjellig sier vår salgssjef Per-André Olsbø. 

Vi har mange kunder privat som feks sorterer ut gips, isolasjon eller flisene fra badegulvet i Returasekken, i tillegg til container de har for restavfallet. Da plukker vi dette med når vi allerede er der og henter kundens container. Alternativt så hentes det med kranbil.

Det er veldig mye brukt i byggebransjen, spesielt på lokasjoner det ikke er plass til mange containere, eller ikke minst der det jobbes i høyden. Dette har vi hatt stor suksess med blant våre kunder. Blant annet så ble dette en tjeneste som ble brukt under oppussing av sykehuset sier Olsbø. Her lettet dette entreprenørens arbeid slik de kunne kildesortere på taket og så løfte det ned med kran slik vi hentet det.  Byggebransjen har strenge krav til kildesortering på byggeplass, og da er Returasekken et perfekt substitutt. 

Olsbø forteller også at de har godkjente BigBags for ASBEST. Returasekken eller BigBags er et godt alternativ på generell basis.

Men om du skulle ha en del avfall er det fortsatt rimeligere å ha en hel container, de rommer tross alt 10 ganger så mye, og transportkostnadene er omtrent det samme avslutter Olsbø. 

 

Er du interessert i å høre mer om dette, eller trenger å bestille så ring 70121200 så hjelper vi deg